De Medinova klinieken

Wie een probleem heeft, wil dat graag snel opgelost zien. Dat geldt zeker voor uw gezondheid. Maar voor veel relatief eenvoudige behandelingen gelden soms lange wachtlijsten. Nergens voor nodig! Medinova klinieken zijn gespecialiseerd in dagbehandelingen. Medische ingrepen waarvoor u niet langdurig hoeft te worden opgenomen in een ziekenhuis. Klinieken met respect voor u als patiënt. Vrijwel zonder wachtlijsten.

Naar welke Medinova kliniek gaat u?

Elke Medinova kliniek heeft haar eigen specialisme en eigen team gespecialiseerde chirurgen. De keuze is aan u of u voor een bepaalde locatie kiest of dat uw voorkeur uitgaat naar een bepaalde specialist:

Kliniek Breda is volledig toegewijd aan gewrichten en beweging.
Kliniek Zestienhoven in Rotterdam is ook gespecialiseerd in gewrichten en beweging.
Kliniek Klein Rosendael is gespecialiseerd in gewrichten en beweging en  uiterlijk. en huid
Oogziekenhuis Zonnestraal | OMC (voorheen Medinova Kliniek OMC Haarlem) is gespecialiseerd in ogen en zien

U bent direct aan de beurt in de Medinova klinieken

Bij Medinova wordt u vrijwel direct behandeld. Dat kan door een combinatie van een efficiënte manier van werken, een goede taakverdeling tussen specialisten en ondersteunende diensten, weinig bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur. Onze toegangstijden zijn kort, u bent snel aan de beurt!

Meer informatie over de Medinova klinieken of een afspraak maken?

Neem zelf het initiatief en bel ons om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Het gaat tenslotte om uw gezondheid! En die zet je niet op de wachtlijst… Wilt u meer weten over één van de Medinova klinieken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie
OK medewerkers