Over MedinovaMedinova klinieken

De Medinova klinieken

Wie een probleem heeft, wil dat graag snel opgelost zien. Dat geldt zeker voor uw gezondheid. Maar voor veel relatief eenvoudige behandelingen gelden soms lange wachtlijsten. Nergens voor nodig! Medinova klinieken zijn gespecialiseerd in dagbehandelingen. Medische ingrepen waarvoor u niet langdurig hoeft te worden opgenomen in een ziekenhuis. Klinieken met respect voor u als patiënt. Vrijwel zonder wachtlijsten.

Naar welke Medinova kliniek gaat u?

Alle Medinova klinieken zijn gespecialiseerd in het behandelen van aandoeningen aan het bewegingsapparaat. De keuze is aan u of u voor een bepaalde locatie kiest of dat uw voorkeur uitgaat naar een bepaalde specialist.

Kliniek OMC Haarlem (oogheelkunde) is sinds november 2013 onderdeel van Oogziekenhuis Zonnestraal.

Kliniek Breda heeft 6 orthopedisch chirurgen
Kliniek Klein Rosendael heeft 1 neurochirurg en 4 orthopedisch chirurgen
Kliniek Zestienhoven heeft 5 orthopedisch chirurgen

U bent direct aan de beurt in de Medinova klinieken

Bij Medinova wordt u vrijwel direct behandeld. Dat kan door een combinatie van een efficiënte manier van werken, een goede taakverdeling tussen specialisten en ondersteunende diensten, weinig bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur. Onze toegangstijden zijn kort, u bent snel aan de beurt!

Meer informatie over de Medinova klinieken of een afspraak maken?

Neem zelf het initiatief en bel ons om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Het gaat tenslotte om uw gezondheid! En die zet je niet op de wachtlijst… Wilt u meer weten over één van de Medinova klinieken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

OK medewerkers