Over MedinovaMedinova klinieken

De Medinova klinieken

Wie een probleem heeft, wil dat graag snel opgelost zien. Dat geldt zeker voor uw gezondheid. Maar voor veel relatief eenvoudige behandelingen gelden soms lange wachtlijsten. Nergens voor nodig! Medinova klinieken zijn gespecialiseerd in dagbehandelingen. Medische ingrepen waarvoor u niet langdurig hoeft te worden opgenomen in een ziekenhuis. Klinieken met respect voor u als patiënt. 

Naar welke Medinova kliniek gaat u?

Alle Medinova klinieken zijn gespecialiseerd in het behandelen van aandoeningen aan het bewegingsapparaat. De keuze is aan u of u voor een bepaalde locatie kiest of dat uw voorkeur uitgaat naar een bepaalde specialist.

Kliniek OMC Haarlem (oogheelkunde) is sinds november 2013 onderdeel van Oogziekenhuis Zonnestraal.

Kliniek Breda heeft 5 orthopedisch chirurgen
Kliniek Klein Rosendael heeft 1 neurochirurg en 4 orthopedisch chirurgen
Kliniek Zestienhoven heeft 5 orthopedisch chirurgen

Wachttijden Medinova klinieken

Vaak kunt u bij ons snel terecht voor een afspraak. Heeft u voorkeur voor een bepaalde specialist of kliniek dan kan het zijn dat de wachttijd langer is. Wij proberen de aan- en afwezigheid van onze orthopeden zo af te stemmen zodat u snel terecht kan. Bij Medinova kunt u vrijwel direct terecht voor een eerste consult. Klik hier voor een overzicht van onze actuele wachttijden per kliniek.  

Meer informatie over de Medinova klinieken of een afspraak maken?

Neem zelf het initiatief en bel ons om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Het gaat tenslotte om uw gezondheid! En die zet je niet op de wachtlijst… Wilt u meer weten over één van de Medinova klinieken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

OK medewerkers