Medinova Kliniek Breda

Medinova Kliniek Breda is volledig toegespitst op orthopedische behandelingen. De kliniek is ingericht volgens het Healing Environment principe. Dat houdt in dat kleuren, licht en materiaalgebruik een positieve werking hebben voor u als cliënt.

Geen overvolle wachtkamer, maar een comfortabele ontvangstruimte met goed zittende stoelen en goede koffie. U voelt zich cliënt en geniet de persoonlijke begeleiding die daarbij past. Daarnaast beschikken wij over technische voorzieningen van zeer hoge kwaliteit.

De gewrichtsspecialisten van Medinova Kliniek Breda

De orthopedisch chirurgen die werken in Medinova Kliniek Breda zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen aan de schouder, enkel, rug, heup en kniegewrichten. In de kliniek wordt gebruik gemaakt van de meest state-of-the-art technieken van vandaag de dag. Een goed voorbeeld hiervan is de zogenaamde Signature techniek, waarbij een totale knieprothese volledig op maat wordt gemaakt en in uw knie kan worden geplaatst. Overigens worden alle operaties minimaal invasief uitgevoerd, wat wil zeggen dat de wond zo klein mogelijk gehouden wordt waardoor u sneller en met minder pijn zult revalideren.

Het zorghotel van Medinova Kliniek Breda

Het kan voorkomen dat u na uw operatie blijft overnachten in ons Zorghotel. Dit hotel bevindt zich op de tweede etage van onze kliniek en is net als de rest van de kliniek ingericht volgens het Healing Environment principe wat ervoor zorgt dat u snel en comfortabel kunt herstellen van uw behandeling. Verder zijn de zorghotelkamers voorzien van de nieuwste technische voorzieningen om uw herstel zo prettig mogelijk te maken. Zo vindt u bijvoorbeeld een Tablet naast uw bed waar u rustig uw mail op kunt checken of een potje Wordfeud op kunt spelen.

Beoordeel Medinova Kliniek Breda

Van cliënten horen wij vaak dat ze het prettig vinden ervaringen van eerder behandelde cliënten te lezen. Dit bereidt ze goed voor op wat hen te wachten staat en haalt ook vaak ongegronde angsten weg. Op de website van Zorgkaart Nederland kunt u uw ervaring per Medinova kliniek en per Medinova specialist delen.

 

Kom naar onze open dag

Altijd al willen weten hoe de operatiekamers van onze kliniek eruit zien, zonder geopereerd te hoeven worden? Kom dan op zaterdag 10 oktober naar onze open dag. Lees meer »

Meer informatie over Medinova Kliniek Breda

Wilt u meer weten over Medinova Kliniek Breda? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.