Gepubliceerd op 5 juli 2018

Frank Arnoldy treedt terug als bestuurder van NL Healthcare Clinics

Amersfoort, 4 juli 2018 - Per 5 juli 2018 zal Frank Arnoldy (59) op eigen verzoek om persoonlijke redenen terugtreden als bestuurder van NL Healthcare Clinics. Hij zal ad interim worden opgevolgd door Hans van der Heijden, die verschillende managementfuncties heeft bekleed bij onder andere Procter&Gamble en GrandVision.

Frank Arnoldy heeft als CEO bijna 6 jaar leiding gegeven aan wat nu NL Healthcare Clinics heet. Begin 2017 al heeft hij de Raad van Commissarissen laten weten dat hij om persoonlijke redenen medio 2018 zou willen terugtreden. Marjanne Sint, voorzitter Raad van commissarissen: “Frank Arnoldy heeft een enorme bijdrage geleverd aan het bouwen van NL Healthcare Clinics, de kwaliteit van de dienstverlening en het bedrijfsresultaat en het tot stand komen van de voorgenomen fusie met Bergman Clinics. We zijn hem hier zeer erkentelijk voor. We hebben alle begrip voor zijn verzoek en vinden het jammer dat hij vertrekt. ”.

Zoals eerder aangekondigd hebben NL Healthcare Clinics (bekend van de klinieken Oogziekenhuis Zonnestraal, Orthopedium, Medinova, Nedspine en Dermicis) en Bergman Clinics het voornemen te gaan fuseren om samen de grootste aanbieder van medisch specialistische zorg via focusklinieken te vormen. Deze fusie wacht na de reeds verkregen goedkeuring door de NZA alleen nog op toestemming van de ACM. Met deze krachtenbundeling spelen beide partijen in op de noodzaak tot schaalvergroting en specialisatie in de medisch specialistische zorgsector. Zij stellen zich tot doel in heel Nederland kwalitatief hoogstaande, patiëntgerichte behandelingen tegen een concurrerende prijs te leveren.

Frank Arnoldy: “Mijn ambitie was om een belangrijke bijdrage te leveren aan de concentratie van de planbare medische specialistische zorg met een bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige zorg combineert met een hele goede klantervaring. Met de aanstaande fusie van NL Healthcare Clinics met Bergman Clinics ontstaat er een prachtig bedrijf dat patiënten in heel Nederland een aantrekkelijk alternatief biedt voor de lokale ziekenhuizen. Hans van der Heijden wens ik veel succes in dit mooie bedrijf.”

Over NL Healthcare Clinics
NL Healthcare Clinics is een aanbieder van kwalitatief hoogwaardige tweedelijns gezondheidszorg en doet dat door een gefocuste aanpak per specialisme. NL Healthcare Clinics heeft ongeveer 500 medewerkers en 18 klinieken verspreid over Nederland met diverse labels voor orthopedische zorg (Medinova, Orthopedium en NedSpine), oogheelkunde (Oogziekenhuis Zonnestraal) en dermatologie (Dermicis). De gemiddelde klantenwaardering op zorgkaartnederland.nl is een 8,8.

 NL Healthcare Clinics is een participatie van NPM Capital.

 

5 juli 2018

Frank Arnoldy treedt terug als bestuurder van NL Healthcare Clinics

Amersfoort, 4 juli 2018 - Per 5 juli 2018 zal Frank Arnoldy (59) op eigen verzoek om persoonlijke redenen terugtreden als bestuurder van NL Healthcare Clinics. 

28 juni 2018

'Medinova: tijd en kwaliteit voor iedere patiënt’

Orthopedisch chirurgen Jan Willem van Ommeren en Maurik van Haagen zijn werkzaam bij Medinova...
17 mei 2018

Openingstijden Pinksterweekend

Op Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei, is Medinova gesloten. Wij wensen u een prettig...
9 mei 2018

Openingstijden Hemelvaartweekend

Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, is Medinova gesloten. Spoedklachten Indien u geopereerd bent...
1 mei 2018

Medinova onderdeel van NL Healthcare Clinics

  “NL Healthcare Clinics is een landelijke aanbieder van hoogwaardige planbare medisch...
26 april 2018

Medinova is op Koningsdag gesloten

Op Koningsdag (vrijdag 27 april) is Medinova gesloten. Namens alle medewerkers van Medinova wensen...
21 maart 2018

Medinova Arnhem breidt specialistenteam uit

Sinds kort zijn Sascha Colen en Arno van Lieshout werkzaam als orthopedisch chirurg bij Medinova...
14 maart 2018

Berichtgeving NZa: NZa stemt in met fusieplannen Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics

Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics kunnen hun fusieplannen verder uitvoeren. De Nederlandse...
7 december 2017

Ondernemingsraden Bergman en NL Healthcare Clinics gaan akkoord met fusie

26 september 2017

Voorgenomen fusie NL Healthcare Clinics en Bergman Clinicis

  PERSBERICHT Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics bundelen krachten Samen grootste...