Medinova: voor iedereen toegankelijk en korte wachttijden

Over Medinova

Medinova onderdeel van NL Healthcare Clinics

NL Healthcare Clinics is onderdeel van NL Healthcare, een participatie van NPM Capital, een investeerder met een lange termijnvisie op eerste en tweedelijns gezondheidszorg.

Binnen de tweedelijns gezondheidszorg streeft NL Healthcare Clinics naar een leidende rol voor een aantal medische specialismen waar veel patiënten mee te maken krijgen. Hier is de meerwaarde van het realiseren van excellente en efficiënte zorg voor de patiënt het grootst. NL Healthcare Clinics doet dit door een gefocuste aanpak per specialisme en is inmiddels een van de grootste zorgaanbieders op het gebied van Ogen (Oogziekenhuis Zonnestraal), Bewegen (Medinova, Orthopedium, en NedSpine), en Huid (Dermicis).

De meeste behandelingen worden vergoed

In onze klinieken vindt voornamelijk verzekerde zorg plaats. De behandelingen die binnen de basisverzekering vallen, worden bij Medinova 100% vergoed. U heeft wel een verwijzing van uw huisarts of behandelend arts nodig wanneer u naar één van onze medisch specialisten gaat. Behandelingen buiten de basisverzekering worden soms vergoed in de aanvullende verzekering. Of dit voor u ook van toepassing is, kunt u nakijken in uw polis.

Kwaliteit bij Medinova

Kwaliteit staat bij de klinieken van Medinova hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te waarborgen is Medinova ISO gecertificeerd.

In onze klinieken vinden jaarlijks meer dan 100.000 patiëntencontacten plaats. Medinova geeft een duidelijk antwoord op de huidige ontwikkelingen in de markt. U bent op zoek naar snelle en goede zorg; Medinova biedt deze, met persoonlijke aandacht, uitstekende specialisten en de nieuwste inzichten op technologisch en medisch-wetenschappelijk gebied.

 
Klantwaardering

Medinova Kliniek Breda
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Breda

Medinova Kliniek Arnhem
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Arnhem

Medinova Kliniek Zestienhoven
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Rotterdam

 
Zorgkaart NederlandPatientenfederatie NPCF