Medinova: voor iedereen toegankelijk en korte wachttijden

Over Medinova

Medinova onderdeel van NL Healthcare Clinics

“NL Healthcare Clinics is een landelijke aanbieder van hoogwaardige planbare medisch specialistische zorg op het gebied van Bewegen (Medinova, Orthopedium, Nedspine), Ogen (Oogziekenhuis Zonnestraal) en Huid (Dermicis). We zijn met onze focusklinieken onderscheidend in de gezondheidszorg door hoge medisch technisch kwaliteit, uitstekende service en beleving en een bedrijfsmatige aanpak. Daarmee leveren we een bijdrage aan de gezondheid van onze patiënten en aan hoogwaardige betaalbare zorg in Nederland.

De mensen die werken bij NL Healthcare Clinics zijn toegewijd, ondernemend en professioneel. We denken voortdurend vanuit de patiënt en zorgen ervoor dat iedere patiënt in 1 van onze 18 klinieken wordt voorzien van deskundige en persoonlijke aandacht. We vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig en veilig voelt in een betrouwbare rustige omgeving.

Ik ben trots op onze medewerkers, die met veel aandacht specialistische zorg leveren op hoog niveau. De uitstekende waarderingen van de patiënt voor onze zorg geeft ze iedere dag enthousiasme en energie om er te zijn voor onze patiënten. Ik werk al lang in de gezondheidszorg en zie de zorg ook veranderen. Focusklinieken zoals de klinieken van NL Healthcare Clinics zijn in staat om hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven te bieden. Dat is essentieel in een sector waarin Nederlanders in toenemende mate het heft in eigen handen nemen, ook als het om verzekerde zorg gaat. Wij weten dit te combineren met een klantgerichte aanpak, waarbij service en patiëntbeleving cruciaal zijn. De komende jaren zullen wij ons nog meer toeleggen om de patiënt te voorzien van de juiste specialistische zorg, daar ligt onze toekomst!”

Frank Arnoldy
Bestuurder NL Healthcare Clinics

 

De meeste behandelingen worden vergoed

In onze klinieken vindt voornamelijk verzekerde zorg plaats. De behandelingen die binnen de basisverzekering vallen, worden bij Medinova 100% vergoed. U heeft wel een verwijzing van uw huisarts of behandelend arts nodig wanneer u naar één van onze medisch specialisten gaat. Behandelingen buiten de basisverzekering worden soms vergoed in de aanvullende verzekering. Of dit voor u ook van toepassing is, kunt u nakijken in uw polis.

Kwaliteit bij Medinova

Kwaliteit staat bij de klinieken van Medinova hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te waarborgen is Medinova ISO gecertificeerd.

In onze klinieken vinden jaarlijks meer dan 100.000 patiëntencontacten plaats. Medinova geeft een duidelijk antwoord op de huidige ontwikkelingen in de markt. U bent op zoek naar snelle en goede zorg; Medinova biedt deze, met persoonlijke aandacht, uitstekende specialisten en de nieuwste inzichten op technologisch en medisch-wetenschappelijk gebied.

 
Klantwaardering

Medinova Kliniek Breda
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Breda

Medinova Kliniek Klein Rosendael
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Arnhem

Medinova Kliniek Zestienhoven
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Rotterdam

 
Zorgkaart NederlandPatientenfederatie NPCF