Medinova App

Om u nog beter voor te kunnen bereiden op uw behandeling, hebben de klinieken van Medinova een App ontwikkeld die u daarbij kan helpen. In de Medinova App, welke gratis te downloaden is in de App Store of via Google Play, is informatie te vinden over de voorbereiding, de dag van de behandeling en de herstelperiode.

Omdat de App gratis te downloaden is, is deze ook eenvoudig te installeren op de telefoons van familieleden en / of begeleiders zodat ook zij goed op de hoogte zijn.

Welke behandelingen staan er in de Medinova App?

Om te beginnen staan er vijf behandelingen in de Medinova App. Deze zullen op termijn uitgebreid worden naar meer behandelingen.

  • Heupprothese operatie
  • Kijkoperatie knie
  • Knieprothese operatie
  • Lage rughernia operatie
  • Voorste kruisband reconstructie

Waar vind ik de Medinova App?

De Medinova App is gratis te downloaden in de App Store en in Google Play om te installeren op uw iPhone, iPad of Android toestel. Zodra er een aanpassing is in bijvoorbeeld een behandeltraject, zal deze direct in de App worden aangepast. Zodra u de App opent ziet u altijd de laatste versie.

 

Hoe werkt de Medinova App?

Zodra u de Medinova App heeft geïnstalleerd kunt u allereerst aangeven voor welke behandeling u de informatie wilt bekijken. Dan geeft u aan wanneer de datum van de behandeling plaats zal vinden. Tot slot kunt u aangeven of u Push notificaties en /  of mail notificaties wilt ontvangen. Deze notificaties zijn overigens tot een absoluut minimum ingesteld in de App. U zult alleen informatie ontvangen wanneer wij dit noodzakelijk achten. U hoeft geen persoonlijke gegevens in te vullen om de App te kunnen gebruiken.

Zodra bovenstaande zaken ingesteld zijn, kunt u op de tijdlijn het hele traject van uw behandeling bekijken - van tips wat mee te nemen naar de kliniek, hoe het beste voor te bereiden voor uw ingreep, tot filmpjes van fysio oefeningen die u het beste kunt uitvoeren na uw ingreep.

Beoordeel onze App

Wij horen graag wat u van onze App vindt. Heeft u tips ter verbetering, laat ze achter in onderstaand formulier of mail ze naar ons.

Voor welke behandeling heeft u de App gebruikt?
Hoe nuttig vindt u onze App?
1 = compleet nutteloos - 5 = zeer waardevol.
Hoe vaak gebruikt u de App?
1 = nooit - 5 = zeer vaak
Heeft u tips ter verbetering van onze App?