Medinova gaat verder als Bergman Clinics

Vertrouwde kwaliteit met een nieuwe naam

Bergman Clinics en Medinova zijn sinds begin 2019 gefuseerd. Samen gaan we op termijn verder als Bergman Clinics. De naam van uw kliniek verandert naar verwachting in de tweede helft van het jaar, maar verder blijft alles hetzelfde voor u. Onder de naam Bergman Clinics vormen we een nationale aanbieder van medisch specialistische zorg via focusklinieken.

Vertrouwde arts, nog betere zorg
Als patiënt bij Medinova kunt u erop vertrouwen dat u de zorg krijgt die u gewend bent, op uw vertrouwde locatie en bij uw vertrouwde behandelteam. Door de fusie wordt de zorg nog beter:

- Focus op kwaliteit. Dankzij de samenwerking tussen Bergman Clinics en NLHCC (bekend van de klinieken Oogziekenhuis Zonnestraal, Orthopedium, Medinova, Dermicis en NedSpine) kan er meer geïnvesteerd worden in innovatie. Dat leidt tot betere indicatiestelling en (mede daardoor) effectievere behandelingen.
- Meer grip op de wachttijden. Door de landelijke dekking kunnen behandelingen efficiënter worden gepland en kunt u sneller worden geholpen voor uw behandeling.
- U krijgt precies de zorg die u nodig heeft. Door onze krachten te bundelen, krijgt u het beste behandeltraject plus de persoonlijke aandacht die u gewend bent.

 

Veelgestelde vragen

 1. Kan ik met mijn verzekering naar alle klinieken?
  Uw arts en kliniek blijven hetzelfde en uw behandelingen blijven 100% vergoed, want beide partijen hebben een contract met uw zorgverzekeraar.
 2. De informatie op de website van Bergman Clinics komt niet helemaal overeen met de informatie op de website van Medinova. Welke informatie met betrekking tot mijn klachten/diagnose/afspraak is nu voor mij van toepassing?
  De informatie op de website van de kliniek waar u momenteel patiënt bent is van toepassing.
 3. Als ik een afspraak wil maken, wordt er dan bij alle locaties gekeken naar de kortste wachttijd voor een bepaalde behandeling?
  Ja, tenzij u een voorkeur voor een specifieke locatie of arts uitspreekt.
 4. Welk telefoonnummer dien ik nu te bellen voor het maken of wijzigen van een afspraak bij Medinova?
  De telefoonnummers voor het maken of wijzigen van een afspraak blijven ongewijzigd:
  Medinova Kliniek Arnhem: 026 - 362 06 80 
  Medinova Kliniek Breda: 076 - 201 93 00
  Medinova Kliniek Zestienhoven: 010 - 298 98 98

 

Download hier uw folder over de fusie van Bergman Clinics en Medinova. 

 

 
Klantwaardering

Medinova Kliniek Breda
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Breda

Medinova Kliniek Arnhem
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Arnhem

Medinova Kliniek Zestienhoven
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Rotterdam

 
Zorgkaart NederlandPatientenfederatie NPCF