Medinova Kliniek Arnhem

Sinds 1 januari 2017 bestaat Medinova Kliniek Arnhem (voorheen Kliniek Klein Rosendael genoemd). Ook vanuit deze locatie bieden wij onze patiënten de garantie van de beste persoonlijke zorg en de hoogste service. Deze kliniek vervult uitsluitend de rol van een polikliniek: patiënten kunnen hier snel terecht voor een eerste consult. De operaties vinden plaats in onze behandelkliniek in Ede(NedSpine). Voor de nazorg kunt u weer terecht in Arnhem. 

NedSpine
NedSpine is een zelfstandig behandelcentrum voor mensen met rug- en nekklachten. Deze state-of-the-art kliniek, gevestigd in Ede, is volledig ingericht op wervelkolomchirurgie. Daarom is de rugchirurgie van Medinova Kliniek Arnhem volledig verplaatst naar deze locatie in Ede, zowel het 1e consult als de behandeling.

De orthopedische ingrepen voor patiënten vanuit Medinova Kliniek Arnhem, worden ook op deze locatie uitgevoerd.

Een zorgvuldige en professionele aanpak staat hierbij voorop. Kijk voor meer informatie over Nedspine op www.nedspine.nl.

Medinova Kliniek Arnhem:

Meander 601
6825 ME Arnhem (GLD) 
Routebeschrijving »
AGB-code: 22/220029
t: 026 - 362 06 80
f: 026 - 361 62 82

 

Snel terecht bij het schouderspreekuur

Een pijnlijke schouder kan u belemmeren tijdens het autorijden, sporten en boodschappen doen en kan zelfs leiden tot een tijdelijke ziekmelding op uw werk. Het is prettig als u dan snel terecht kunt bij een specialist. Patiënten met schouderklachten kunnen terecht op het schouderspreekuur bij Medinova Kliniek Arnhem. Tijdens dit spreekuur worden de klachten onderzocht en de diagnose gesteld. Vervolgens stemmen onze specialisten samen met de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Orthopeed Arno van Lieshout: “Ons doel is om patiënten niet onnodig lang rond te laten lopen met schouderklachten. Dankzij de korte lijnen tussen specialist en fysiotherapeut tijdens dit spreekuur, is het mogelijk om direct aan de slag te gaan met de juiste behandeling. Door deze snelle aanpak kan het probleem sneller verholpen worden en kan de patiënt de dagelijkse bezigheden weer pijnvrij uitvoeren.”

Wilt u afspraak maken voor het schouderspreekuur? Het spreekuur is in oktober 2018 van start gegaan op vrijdag, maar vindt wegens succes vanaf 1 april 2019 iedere woensdag plaats. Neem contact met ons op via bovenstaande gegevens. 

Medinova kliniek Klein Rosendael Arnhem entree

De gewrichtsspecialisten van Medinova Kliniek Arnhem

De orthopedisch chirurgen en de neurochirurg die werken in Medinova Kliniek Arnhem zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen aan de gewrichten. Denk hierbij aan kijkoperaties aan enkel, schouder en knie, voorste kruisband operaties, endoscopische rughernia operaties, knie- en schouderprothese operaties. De operaties worden allemaal minimaal invasief uitgevoerd, wat wil zeggen dat de wond zo klein mogelijk gehouden wordt waardoor u sneller en met minder pijn zult revalideren.

 
Klantwaardering

Medinova Kliniek Arnhem
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Arnhem