Medinova Kliniek Breda

Medinova Kliniek Breda is volledig toegespitst op orthopedische behandelingen. De kliniek is ingericht volgens het Healing Environment principe. Dat houdt in dat kleuren, licht en materiaalgebruik een positieve werking hebben voor u als cliënt.

Geen overvolle wachtkamer, maar een comfortabele ontvangstruimte met goed zittende stoelen en goede koffie. U voelt zich cliënt en geniet de persoonlijke begeleiding die daarbij past. Daarnaast beschikken wij over technische voorzieningen van zeer hoge kwaliteit.

Het zorghotel van Medinova Kliniek Breda

Het kan voorkomen dat u na uw operatie blijft overnachten in ons Zorghotel. Dit hotel bevindt zich op de tweede etage van onze kliniek en is net als de rest van de kliniek ingericht volgens het Healing Environment principe wat ervoor zorgt dat u snel en comfortabel kunt herstellen van uw behandeling. Verder zijn de zorghotelkamers voorzien van de nieuwste technische voorzieningen om uw herstel zo prettig mogelijk te maken. Zo vindt u bijvoorbeeld een Tablet naast uw bed waar u rustig uw mail op kunt checken of een potje Wordfeud op kunt spelen.

Snel terecht op het Sportspreekuur

Iedere maandagavond van 17.30 - 19.30 uur is bij Medinova Kliniek Breda een Sportspreekuur. Dit spreekuur is speciaal bedoeld voor patiënten met sportblessures aan schouder, knie, voet of enkel. Tijdens dit spreekuur is een sporthorthopeed aanwezig voor onderzoek, ontvangt de patiënt deskundig advies en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. 

Het Sportspreekuur wordt met verwijzing van de huisarts vergoed door de zorgverzekeraar.
Bel voor het maken van een afspraak met onze kliniek via tel. 076 201 9300.

 

 

De gewrichtsspecialisten van Medinova Kliniek Breda

De orthopedisch chirurgen die werken in Medinova Kliniek Breda zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen aan de schouder, enkel, rug, heup en kniegewrichten. In de kliniek wordt gebruik gemaakt van de meest state-of-the-art technieken van vandaag de dag. Een goed voorbeeld hiervan is de zogenaamde Signature techniek, waarbij een totale knieprothese volledig op maat wordt gemaakt en in uw knie kan worden geplaatst. Overigens worden alle operaties minimaal invasief uitgevoerd, wat wil zeggen dat de wond zo klein mogelijk gehouden wordt waardoor u sneller en met minder pijn zult revalideren.

 
Klantwaardering

Medinova Kliniek Breda
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Breda