Medinova Kliniek Klein Rosendael

Sinds 1 januari 2017 is Medinova Kliniek Klein Rosendael gevestigd in Arnhem. Ook vanuit deze locatie bieden wij onze patiënten de garantie van de beste persoonlijke zorg en de hoogste service. Deze kliniek vervult uitsluitend de rol van een polikliniek: patiënten kunnen hier snel terecht voor een eerste consult. De operaties vinden plaats in onze behandelkliniek in Ede. Voor de nazorg kunt u weer terecht in Arnhem. 

NedSpine
NedSpine is een zelfstandig behandelcentrum voor mensen met rug- en nekklachten. Deze state-of-the-art kliniek, gevestigd in Ede, is volledig ingericht op wervelkolomchirurgie en ook orthopedische ingrepen voor patiënten vanuit Medinova Kliniek Klein Rosendael. Een zorgvuldige en professionele aanpak staat hierbij voorop. Kijk voor meer informatie over Nedspine op www.nedspine.nl.

Medinova Kliniek Klein Rosendael:

Meander 601
6825 ME Arnhem (GLD) 
Routebeschrijving »
AGB-code: 22/220029
t: 026 - 362 06 80
f: 026 - 361 62 82

Orthopedie avondspreekuren bij Medinova Kliniek Klein Rosendael

Is het voor u lastig overdag een afspraak met ons te maken? Dan kunt u ook vragen om een afspraak tijdens ons avondspreekuur, elke woensdagavond tot 20.00 uur.

Medinova kliniek Klein Rosendael Arnhem entree

De gewrichtsspecialisten van Medinova Kliniek Klein Rosendael

De orthopedisch chirurgen en de neurochirurg die werken in Medinova Kliniek Klein Rosendael zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen aan de gewrichten. Denk hierbij aan kijkoperaties aan enkel, schouder en knie, voorste kruisband operaties, endoscopische rughernia operaties, knie- en schouderprothese operaties. De operaties worden allemaal minimaal invasief uitgevoerd, wat wil zeggen dat de wond zo klein mogelijk gehouden wordt waardoor u sneller en met minder pijn zult revalideren.

 
Klantwaardering

Medinova Kliniek Klein Rosendael
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Arnhem