Medinova Kliniek Klein Rosendael

Eén van de bijzondere aspecten van onze Rozendaalse kliniek is de stijlvolle ambiance. Geen overvolle wachtkamer met stoeltjes, maar een bibliotheek en een comforta­bele ontvangstruimte waar u onder het genot van een kop koffie bij de open haard kunt zitten. U voelt zich cliënt en geniet de persoonlijke begeleiding die daarbij past. Daarnaast beschikken wij over technische voorzieningen van zeer hoge kwaliteit.

Orthopedie avondspreekuren bij Medinova Kliniek Klein Rosendael

Is het voor u lastig overdag een afspraak met ons te maken? Dan kunt u ook vragen om een afspraak tijdens ons avondspreekuur, elke woensdagavond tot 20.00 uur.

De gewrichtsspecialisten van Medinova Kliniek Klein Rosendael

De orthopedisch chirurgen en de neurochirurg die werken in Medinova Kliniek Klein Rosendael zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen aan de gewrichten. Denk hierbij aan kijkoperaties aan enkel, schouder en knie, voorste kruisband operaties, endoscopische rughernia operaties, knie- en schouderprothese operaties. De operaties worden allemaal minimaal invasief uitgevoerd, wat wil zeggen dat de wond zo klein mogelijk gehouden wordt waardoor u sneller en met minder pijn zult revalideren.

 
Klantwaardering

Medinova Kliniek Klein Rosendael
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Rozendaal