Medinova Kliniek Klein Rosendael

Sinds 1 januari 2017 is Medinova Kliniek Klein Rosendael gevestigd in Arnhem. Ook vanuit deze locatie bieden wij onze patiënten de garantie van de beste persoonlijke zorg en de hoogste service. Deze kliniek vervult uitsluitend de rol van een polikliniek: patiënten kunnen hier snel terecht voor een eerste consult. De operaties vinden plaats in onze behandelkliniek in Ede. Voor de nazorg kunt u weer terecht in Arnhem. 

NedSpine
NedSpine is een zelfstandig behandelcentrum voor mensen met rug- en nekklachten. Deze state-of-the-art kliniek, gevestigd in Ede, is volledig ingericht op wervelkolomchirurgie. Daarom is de rugchirurgie van Medinova Kliniek Klein Rosendael volledig verplaatst naar deze locatie in Ede, zowel het 1e consult als de behandeling.

De orthopedische ingrepen voor patiënten vanuit Medinova Kliniek Klein Rosendael, worden ook op deze locatie uitgevoerd.

Een zorgvuldige en professionele aanpak staat hierbij voorop. Kijk voor meer informatie over Nedspine op www.nedspine.nl.

Medinova Kliniek Klein Rosendael:

Meander 601
6825 ME Arnhem (GLD) 
Routebeschrijving »
AGB-code: 22/220029
t: 026 - 362 06 80
f: 026 - 361 62 82

 

Snel terecht bij het schouderspreekuur

Een pijnlijke schouder kan u belemmeren tijdens het autorijden, sporten en boodschappen doen en kan zelfs leiden tot een tijdelijke ziekmelding op uw werk. Het is prettig als u dan snel terecht kunt bij een specialist. Patiënten met schouderklachten kunnen terecht op het schouderspreekuur bij Medinova Kliniek Klein Rosendael. Tijdens dit spreekuur worden de klachten onderzocht en de diagnose gesteld. Vervolgens stemmen onze specialisten samen met de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Orthopeed Arno van Lieshout: “Ons doel is om patiënten niet onnodig lang rond te laten lopen met schouderklachten. Dankzij de korte lijnen tussen specialist en fysiotherapeut tijdens dit spreekuur, is het mogelijk om direct aan de slag te gaan met de juiste behandeling. Door deze snelle aanpak kan het probleem sneller verholpen worden en kan de patiënt de dagelijkse bezigheden weer pijnvrij uitvoeren.”

Wilt u afspraak maken voor het schouderspreekuur? Neem contact met ons op via bovenstaande gegevens. 

Orthopedie avondspreekuur 

Is het voor u lastig overdag een afspraak met ons te maken? Dan kunt u ook vragen om een afspraak tijdens ons avondspreekuur, elke woensdagavond tot 20.00 uur.

Medinova kliniek Klein Rosendael Arnhem entree

Voorlichtingsavond pijnlijke of versleten heup

                      

Pijn in uw heup kan een flinke belemmering zijn. Onze orthopedische specialisten van Medinova Kliniek Klein Rosendael informeren u op onze gratis informatieavond op donderdag 26 april op onze locatie in Arnhem graag over de oorzaken en mogelijke oplossingen. Dr. K. Raissadat is specialist in heupprotheses en legt uit hoe bepaalde operatietechnieken, zoals de voorste benadering, kunnen zorgen voor minder pijn en een sneller herstel.

Aanmelden
De avond is kosteloos te bezoeken, wel verzoeken we u om u van te voren aan te melden via kdingjan@medinova.com. Wilt u bij uw aanmelding vermelden met hoeveel personen u aanwezig bent? 

Datum Tijd Onderwerp Aanmelden
Donderdag 26 april 18.00-20.00 Heupprothese kdingjan@medinova.com

 

 

 

De gewrichtsspecialisten van Medinova Kliniek Klein Rosendael

De orthopedisch chirurgen en de neurochirurg die werken in Medinova Kliniek Klein Rosendael zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen aan de gewrichten. Denk hierbij aan kijkoperaties aan enkel, schouder en knie, voorste kruisband operaties, endoscopische rughernia operaties, knie- en schouderprothese operaties. De operaties worden allemaal minimaal invasief uitgevoerd, wat wil zeggen dat de wond zo klein mogelijk gehouden wordt waardoor u sneller en met minder pijn zult revalideren.

 
Klantwaardering

Medinova Kliniek Klein Rosendael
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Arnhem