Medinova Kliniek Zestienhoven

Medinova Kliniek Zestienhoven is volledig ingericht voor hoogwaardige orthopedische behandelingen. Het is een gespecialiseerde omgeving waar u terecht kunt voor (sportgerelateerde) orthope­dische ingrepen, waaronder diverse operaties van de knie, schouder en hand. In Medinova Kliniek Zestienhoven zorgen alle vriendelijke en professionele medewerkers er voor dat u zich cliënt voelt in plaats van patiënt.

Het zorghotel van Medinova Kliniek Zestienhoven

Het kan voorkomen dat u na uw operatie blijft overnachten in ons Zorghotel. Het Zorghotel is gehuisvest in de zijvleugel van het Best Western Rotterdam Airport Hotel, direct naast Kliniek Zestienhoven. Er is een inpandige verbinding. Wij hebben daar een viertal zorgkamers tot onze beschikking, maar wij kunnen ook in andere hotelkamers patiënten verzorgen. De verpleegkundige zal het inchecken voor u verzorgen. Vanaf het ontslag uit Kliniek Zestienhoven tot en met het ontslag uit het Zorghotel staat een professioneel team van ervaren verpleegkundigen voor u klaar. Zij spannen zich in om het verblijf voor u zo aangenaam mogelijk te maken.

 Tour door de kliniek: <iframe width='640' height='360' src='https://roundme.com/embed/335004/1113024' frameborder='0' webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> 

De gewrichtsspecialisten van Medinova Kliniek Zestienhoven

De orthopedisch chirurgen die werken in Medinova Kliniek Zestienhoven zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen aan de gewrichten. Denk hierbij aan de verschillende kijkoperaties van schouder, heup, knie en enkel, maar ook handchirurgie en prothesiologie. Onze orthopedisch chirurgen hebben bij de behandeling van knieën een bijzondere expertise, waaronder de halve en hele knieprothese operatie. De operaties worden allemaal minimaal invasief uitgevoerd, wat wil zeggen dat de wond zo klein mogelijk gehouden wordt waardoor u sneller en met minder pijn zult revalideren.

 
Klantwaardering

Medinova Kliniek Zestienhoven
Centrum voor orthopedie en beweging
Locatie: Rotterdam