Neurochirurg dr. P.R.A.M. Depauw

‘Ik heb een grenzeloze ambitie om waar mogelijk de dingen te verbeteren’. Een typerende uitspraak voor neurochirurg dr. Paul Depauw. Als een zeer gedreven specialist volgt hij met grote interesse nieuwe ontwikkelingen binnen zijn vakgebied en neemt daarin ook zelf regelmatig het voortouw.

Bij Medinova Kliniek Breda behandelt dr. Depauw sinds 1 juli 2016 patiënten met een lage rughernia of met lage rugstenose. Twee aandoeningen aan het rugwervelkanaal die heel vervelende pijn veroorzaken. Bij een specialistische kliniek als Medinova kunnen ze echter beide uitstekend worden behandeld.

,,Een waardevolle aanvulling op mijn werkzaamheden die ik als lid van de vakgroep Coöperatie Neurochirurgie Brabant uitvoer in de gehele regio Noord-Brabant, onder meer in het St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg, Jeroen Bosch Ziekenhuis en Amphia Ziekenhuis. Medinova biedt professionele en snelle zorg op hoog niveau waarbij de wachttijden kort zijn, net als de lijnen tussen arts en patiënt. Ik werk er met een vast team dat grote passie voor zijn vak heeft.’’