Klantwaardering

M.J.N. Niggebrugge
Orthopedisch chirurg
Kliniek Zestienhoven

Orthopedisch chirurg M.J.N. Niggebrugge

BIG-nummer: 89063070601

"Weer in beweging komen, daar draait het om! De combinatie van techniek én het verbeteren van mobiliteit voor mensen is voor mij een belangrijke drijfveer. Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen na een ingreep minder pijn en meer bewegingsvrijheid hebben.

We leven in een tijd waarin wij alles willen controleren. Dit geld zowel voor mij als mijn patiënten. Het is belangrijk goed te weten wat de mogelijkheden en beperkingen zijn binnen mijn vak. Naast mijn rol als behandelaar, zie ik mijzelf ook als adviseur voor mijn patiënten. Het uitleggen van de behandeling en het scheppen van de juiste verwachtingen.

Daarnaast is orthopedie een dynamisch specialisme vol innovatie en nieuwe technieken. Kortom: een vak waar ik nooit op uitgekeken raak!"

  • Sportletsels van de knie
  • Knieprothesen
  • Voet/enkel problematiek
  • Heupprothesen voorste benadering
2005 (jan-dec) ANIOS Orthopedie   Diakonessenhuis, Utrecht
2006

ANIOS Orthopedie   IJsselland Ziekenhuis, Capelle a/d IJssel

2007-2012 AIOS Orthopedie      Erasmus MC Rotterdam/HAGA den Haag
2013 Fellow Kneesurgery   Orthopedium Orthopedische Kliniek
2014 (jan-okt) Orthopedisch chirurg Vlietland Ziekenhuis/ Orthopedium
2014 okt-heden Medinova Kliniek Zestienhoven, Rotterdam
  • Nederlands Orthopedische Vereniging
  • Nederlandse Vereniging voor Orthopedische Traumatologie
  • Dutch Orthopaedic Foot and Ankle Association
  • Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie
2011 Barbotage van een idiopathische calcificatie in het mediale collaterale ligament van de knie.  MJN NiggebruggeP Huijsmans, NRA Baas. NTvO Vol 18; nr3 oktober 2011
2010 Outcome of Bone Scintigraphy in Normal Functioning TKA (M Niggebrugge, T Hogervorst) (Posterpresentation)
2009 Complications after Ganz Approach for Resurfacing Total Hip Arthroplasty (M Niggebrugge, T Hogervorst) (Posterpresentation)
2006 Failure load of patellar tendon grafts at the femoral side: 10- versus 20-mm-bone blocks. Meuffels DE, Niggebrugge MJ, Verhaar JA. Knee Surg Sports Traumatol Arthrosc. 2009 Feb;17(2):135-9.
2004 Prostacyclin therapy increases right ventricular capillarisation in a model for flow-associated pulmonary hypertension.     Van Albada ME, Berger RM, Niggebrugge M, van Veghel R, Cromme-Dijkhuis AH, Schoemaker RG. Eur J Pharmacol. 2006 Nov 7; 549(1-3):107-16.