Werken bij Medinova

Wij zijn een groep van vijf klinieken op het gebied van orthopedie en wervelkolomchirurgie, die onder verschillende merknamen werken: Medinova, NedSpine en Orthopedium en sinds 3 januari jl. onderdeel zijn van Bergman Clinics. We zijn op dit vakgebied een grote zorgaanbieder.

Doordat onze medisch specialisten zich aanvullend hebben gespecialiseerd op deelgebieden binnen de orthopedie en wervelkolomchirurgie bieden wij een hoge kwaliteitstandaard in orthopedische zorg in Nederland. Gezamenlijk beschikken we over 30 medisch specialisten in loondienst en 300 overige collega’s. 

Wij vinden dat ieder mens zijn leven lang optimale vrijheid van bewegen moet kunnen ervaren.

Werken in een flexibele zorginstelling

Onze klinieken staan voor kwaliteit en medische zorg op maat. Onze klinieken kennen geen of korte wachtlijsten. Dit komt door een efficiënte manier van werken, een goede taakverdeling tussen specialisten en ondersteunende afdelingen, de afwezigheid van bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur. Naast een moderne en professionele infrastructuur, waarin kennis en ervaring wordt opgedaan, bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, intensieve loopbaanbegeleiding en programma’s tot kennisontwikkeling.

Werken in een groeiende zorginstelling

Als onderdeel van Bergman Clinics maken we deel uit van de grootste zelfstandige kliniek van Nederland. Wij geloven dat zorg beter kan, en beter moet. Patiënten verwachten steeds meer: goede voorlichting, veilige toegang tot hun eigen gegevens via het internet, gebruiksvriendelijke apps op hun telefoon die hen helpen te herinneren wanneer het tijd is om medicijnen in te nemen.

Door simpele dingen gewoon goed te doen zijn patiënten tevreden, wordt de kwaliteit beter en gaan de kosten omlaag. Wij doen dit in onze klinieken waar per jaar honderdduizenden patiënten worden behandeld.

Screening procedure bij de Medinova klinieken

Sollicitanten die een indiensttredingsaanbod krijgen, worden gescreend door Validata. Deze screening bestaat o.a. uit de volgende onderdelen: het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren, diploma’s, werkervaring en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). We gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op een van onze vacatures. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om een functie bij ons te vervullen.

Vacatures bij Medinova

  • Werken in een groeiende zorginstelling

Wij zijn een groep van vijf klinieken op het gebied van orthopedie en wervelkolomchirurgie, die onder verschillende merknamen werken: Medinova, NedSpine en Orthopedium. We zijn op dit vakgebied een grote zorgaanbieder.

Doordat onze medisch specialisten zich aanvullend hebben gespecialiseerd op deelgebieden binnen de orthopedie en wervelkolomchirurgie bieden wij een hoge kwaliteitstandaard in orthopedische zorg in Nederland. Gezamenlijk beschikken we over 34 medisch specialisten in loondienst en 300 overige collega’s. Als groep maken wij onderdeel van Bergman Clinics.

Wij vinden dat ieder mens zijn leven lang optimale vrijheid van bewegen moet kunnen ervaren.

Openstaande vacatures

U heeft verder nog de mogelijkheid om een open sollicitatie te sturen.

Screeningprocedure

Sollicitanten die een indiensttredingsaanbod krijgen, worden gescreend door CV OK. Deze screening bestaat o.a. uit de volgende onderdelen: het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren, diploma’s, werkervaring en het aanvragen van een VOG ( Verklaring Omtrent Gedrag). We gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op een van onze vacatures. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om een van de functies te vervullen.

Solliciteren bij Medinova

Hoewel het vinden van de juiste kandidaat tijd kost, is het snel invullen van een vacature van belang voor de gehele organisatie. Wij streven er daarom naar om vacatures snel, maar volgens een duidelijke procedure te laten verlopen. Richting sollicitanten is het de norm om binnen vijf werkdagen een inhoudelijke reactie te geven op de voortgang van de selectie.

Het sturen van een sollicitatiebrief naar Medinova

Sollicitatiebrieven met CV kunnen direct via onze website worden verstuurd (onder aan elke vacature staat een formulier), per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken.

De sollicitatieprocedure van Medinova

Een sollicitatieprocedure kan uit één of meerdere sollicitatiegesprekken bestaan en wordt altijd afgesloten door een arbeidsvoorwaardengesprek, waarbij een personeelsadviseur aanwezig is. Ook kan een meeloopdag(deel) worden gehouden.

De sollicitatiecode die Medinova hanteert

Medinova hanteert, tijdens werving- en selectieprocedures, de NVP-Sollicitatiecode.
De NVP-Sollicitatiecode bevat basisregels die arbeidsorganisaties naar het oordeel van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) in acht behoren te nemen bij de werving en selectie ter vervulling van vacatures. Deze code is te vinden op de NVP website.

Het sturen van een open sollicitatie

Per sollicitatie wordt beoordeeld of het bewaren van de sollicitatie nuttig is (voor zowel Medinova als voor de sollicitant). CV’s zullen vervolgens een half jaar worden bewaard in portefeuille. Na een half jaar wordt de kandidaat door de afdeling Personeelszaken benaderd of er nog behoefte is om in portefeuille te blijven.

Waar kan ik mijn open sollicitatie voor Medinova naartoe sturen?

Ook open sollicitaties kunnen direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken 

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
CV *
Motivatiebrief *

Stage lopen bij Medinova

Medinova heeft regelmatig stagiaires aan het werk; zowel in de klinieken als bij de Holding. Wanneer Medinova actief op zoek is naar een stagiair zal er een vacature open worden gesteld en zal de vacature bij de lijst vacatures komen te staan. Ook kan een open sollicitatie naar een stageplek worden gedaan.

Waar kan ik mijn stage aanvraag voor Medinova naartoe sturen?

Ook een stage aanvraag kan direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
CV *
motivatiebrief *