Vacature anesthesie medewerker Orthopedium Delft

Anesthesie assistent Orthopedie Orthopedium Delft (18 uur)
Ben jij onze enthousiaste collega die van aanpakken weet en die het leuk vindt om in een gespecialiseerde orthopedische kliniek en een professioneel team van o.a. orthopeden te werken? Zijn flexibiliteit, inzet en een goede sfeer voor jou vanzelfsprekend? En heb jij het NVZ-diploma Anesthesiemedewerker op zak? Dan ben je bij Orthopedium helemaal op jouw plek!

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep van vijf focusklinieken op het gebied van orthopedie en wervelkolomchirurgie, die onder verschillende merknamen werken: Medinova, NedSpine, en Orthopedium. We zijn op dit vakgebied een grote zorgaanbieder en maken onderdeel uit van NL Healthcare Clinics dat per 3 januari jl. is gefuseerd met Bergman Clinics. Doordat onze medisch specialisten zich aanvullend hebben gespecialiseerd op deelgebieden binnen de orthopedie en wervelkolomchirurgie bieden wij een hoge kwaliteitstandaard in orthopedische zorg in Nederland. Gezamenlijk beschikken we over 34 medisch specialisten in loondienst en 300 overige collega’s. Er zijn orthopeden en neurochirurgen werkzaam op deze locatie. Onze klinieken staan voor kwaliteit en medische zorg op maat, kennen geen of korte wachtlijsten. Dit komt door een efficiënte en prettige manier van werken, een goede taakverdeling tussen specialisten en ondersteunende afdelingen, de afwezigheid van bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur.

Wie ben jij?
• Je ondersteunt de anesthesioloog, bewaakt de vitale lichaamsfuncties en onderhoudt en continueert de anesthesie bij de patiënten die operaties ondergaan.
• Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid, doordat gewerkt wordt in kleine teams.
• Je beschikt over het NVZ-diploma Anesthesiemedewerker.
• Je beschikt over kennis en aantoonbare praktijkervaring van specifieke technieken en bent op de hoogte van vakinhoudelijke veranderingen en vernieuwingen.
• Je kunt zelfstandig werken en toont initiatief.

Wat bieden wij?
• Een professionele werkomgeving met een informele cultuur.
• Een multidisciplinair team met leuke collega’s.
• Een uitdagende organisatie waar de lat hoog ligt als het gaat om ontwikkeling
• Geen bereikbaarheidsdiensten, werkdagen van 9 uur.
• Een tekenbonus van 1000 EUR (bij 12 maanden in dienst).

Is dit jouw baan?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren via solliciteren@medinova.com o.v.v. ‘Anesthesie assistent Orthopedium. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Mark Booms, Regiomanager Delft via mark.booms@orthopedium.nl of 06-23663527.

Screening door een extern bureau van CV, diploma's en identiteitsbewijs en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zal deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het sturen van een open sollicitatie

Per sollicitatie wordt beoordeeld of het bewaren van de sollicitatie nuttig is (voor zowel Medinova als voor de sollicitant). CV’s zullen vervolgens een half jaar worden bewaard in portefeuille. Na een half jaar wordt de kandidaat door de afdeling Personeelszaken benaderd of er nog behoefte is om in portefeuille te blijven.

Waar kan ik mijn open sollicitatie voor Medinova naartoe sturen?

Ook open sollicitaties kunnen direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken 

Stage lopen bij Medinova

Medinova heeft regelmatig stagiaires aan het werk; zowel in de klinieken als bij de Holding. Wanneer Medinova actief op zoek is naar een stagiair zal er een vacature open worden gesteld en zal de vacature bij de lijst vacatures komen te staan. Ook kan een open sollicitatie naar een stageplek worden gedaan.

Waar kan ik mijn stage aanvraag voor Medinova naartoe sturen?

Ook een stage aanvraag kan direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken

Solliciteer direct

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
CV *
Motivatiebrief *