Anesthesiemedewerker

Anesthesiemedewerker Orthopedie Medinova kliniek Zestienhoven - Rotterdam (24-36 uur)


Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega die van aanpakken weet en die het leuk vindt om in een gespecialiseerde orthopedische kliniek te werken? Zijn flexibiliteit, inzet en een goede sfeer voor jou vanzelfsprekend? En heb jij het NVZ-diploma Anesthesiemedewerker op zak? Dan ben je bij Medinova helemaal op je plek!

Wie zijn wij?
Medinova kliniek Zestienhoven is onderdeel van een groep van zes focusklinieken op het gebied van orthopedie en wervelkolomchirurgie, die onder verschillende merknamen werken: Medinova, NedSpine en Orthopedium. We zijn op dit vakgebied een grote zorgaanbieder en maken deel uit van NL Healthcare Clinics. Doordat onze medisch specialisten zich aanvullend hebben gespecialiseerd op deelgebieden binnen de orthopedie en wervelkolomchirurgie bieden wij een hoge kwaliteitstandaard in orthopedische zorg in Nederland. Gezamenlijk beschikken we over 34 medisch specialisten in loondienst en 300 overige collega’s. Onze klinieken staan voor kwaliteit en medische zorg op maat en kennen geen of korte wachtlijsten. Dit komt door een efficiënte en prettige manier van werken, een goede taakverdeling tussen specialisten en ondersteunende afdelingen en korte lijnen binnen de organisatie.

Bij Medinova kliniek Zestienhoven in Rotterdam zijn 6 orthopedisch chirurgen werkzaam en voeren we verschillende orthopedische operaties uit, zoals totale knie- en heupprotheses en kruisbandreconstructies. Een deel van de operaties wordt in dagbehandeling uitgevoerd en na sommige ingrepen volgt een korte klinische opname op onze verpleegafdeling.

Wie ben jij?
• Je ondersteunt de anesthesioloog, bewaakt de vitale lichaamsfuncties en onderhoudt en continueert de anesthesie bij de patiënten die operaties ondergaan.
• Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid, doordat gewerkt wordt in kleine teams.
• Je beschikt over het NVZ-diploma Anesthesiemedewerker.
• Je hebt minstens 1 jaar ervaring als anesthesiemedewerker.
• Je beschikt over kennis en aantoonbare praktijkervaring van specifieke technieken en bent op de hoogte van vakinhoudelijke veranderingen en vernieuwingen.
• Je toont initiatief en bent een teamplayer.

Wat bieden wij?
• Een professionele werkomgeving met een informele cultuur.
• Een multidisciplinair team met leuke collega’s.
• Een uitdagende organisatie waar de lat hoog ligt als het gaat om ontwikkeling, je kunt bijvoorbeeld een POS opleiding volgen.
• Geen bereikbaarheidsdiensten, werkdagen van 9 uur.
• Cao Ziekenhuizen, schaal FG 55.
• Contract voor onbepaalde tijd.
• Een tekenbonus van 1000 EUR (bij 12 maanden in dienst).

Is dit jouw baan?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren via solliciteren@medinova.com o.v.v. ‘Anesthesiemedewerker Medinova Zestienhoven’. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Nico Hanhart, Hoofd OK/Verpleging via nhanhart@medinova.com of 06-83895599.

Screening door een extern bureau van CV, diploma's en identiteitsbewijs en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zal deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
CV *
Motivatiebrief *