Anesthesiemedewerker

De Vacature
Voor onze Kliniek Zestienhoven in Rotterdam en Orthopedium in Delft hebben wij de volgende vacature:

Anesthesiemedewerker

Functie-inhoud van de Anesthesiemedewerker
De anesthesiemedewerker ondersteunt de anesthesioloog, bewaakt de vitale lichaamsfuncties en onderhoudt en continueert de anesthesie bij de patiënten die operaties ondergaan. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de persoonlijke wensen van de patiënt.

Wat verwachten wij van een Anesthesiemedewerker?
Een geschikte kandidaat beschikt tenminste over het NVZ-diploma Anesthesiemedewerker. Daarnaast heb je minstens 2 jaar ervaring als anesthesiemedewerker. Je beschikt over kennis en aantoonbare praktijkervaring van specifieke technieken en bent op de hoogte van vakinhoudelijke

Wat bieden wij?
Dagen worden in overleg ingeroosterd. Een werkdag bestaat uit 9 uur. Voor de functie van Anesthesiemedewerker bieden wij een salaris passend binnen de CAO Ziekenhuizen, schaal FG 55, afhankelijk van kennis en ervaring.

Solliciteren naar de functie van Anesthesiemedewerker:
Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV per mail te versturen naar solliciteren@medinova.com, o.v.v.  "Anesthesiemedewerker Kliniek Zestienhoven" of je hebt de mogelijkheid om je curriculum vitae en motivatiebrief direct te uploaden via onderstaand menu.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Mark Booms, regio manager Noord/West a.i. via mark.booms@orthopedium.nl of via tel. 0623663527.

Sollicitanten die een indiensttredingsaanbod krijgen, worden gescreend door CV OK. Deze screening bestaat o.a. uit de volgende onderdelen: het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren, diploma’s, werkervaring en het aanvragen van een VOG ( Verklaring Omtrent Gedrag). We gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
CV *
Motivatiebrief *