Hoofd OK Zestienhoven

Hoofd OK Medinova Kliniek Zestienhoven (36 uur)

Overdag op je best? En ook nog een enthousiaste kei die snel zijn draai weet te vinden in een professioneel OK-team? Dan zouden we jou héél graag willen spreken. Binnen Medinova Kliniek Zestienhoven hebben we namelijk plek voor een Hoofd OK. Nieuwsgierig naar wat het betekent om in onze kliniek aan de slag te gaan? App/bel/mail ons! Eerst de sfeer proeven? Natuurlijk kan dat ook.

Wat ga je precies doen?
Je geeft leiding op de OK aan zowel OK-assistenten als anesthesiemedewerkers en aan de gespecialiseerd verpleegkundigen werkzaam op de recovery en op de verpleegafdeling. Overdag (maandag - vrijdag) zetten we met z’n allen de zeilen bij. Kunnen we 's avonds en in het weekeinde weer opladen... Zo werkt dat bij ons.

Voor wie en waar ga je werken?
Alles draait om focus, om (super)specialisatie binnen de orthopedie. Korte lijnen, hoog niveau, intensieve samenwerking. Heel prettig om in te werken. Er heerst een open sfeer waar patiënten zich welkom voelen zodra ze één stap over de drempel zetten. 

Onze medewerkers hebben voor iedereen een luisterend oor, ook voor elkaar. Overleg is bij ons namelijk een groot goed. Met zijn allen er de schouders onder zetten en dingen voor elkaar krijgen, dát is onze mentaliteit. Medinova Kliniek Zestienhoven staat hoog aangeschreven, er zijn 6 orthopedisch chirurgen werkzaam en voeren we verschillende orthopedische operaties uit, zoals totale knie- en heupprotheses en kruisbandreconstructies. Een deel van de operaties wordt in dagbehandeling uitgevoerd en na sommige ingrepen volgt een korte klinische opname op onze verpleegafdeling.

Medinova Kliniek Zestienhoven maakt deel uit van het Bewegingsplatform van NL Healthcare Clinics, dat per 3 januari jl. is gefuseerd met Bergman Clinics. Na een korte overgangsperiode zullen alle klinieken hun zorg aanbieden onder de naam Bergman Clinics.

Welke talenten en vaardigheden zien wij graag?
Met teamspirit weet jij exact wat we bedoelen. Je werkt soepel samen met al je collega's op de OK, recovery, anesthesie en verpleegafdeling. Daarom zullen onze orthopedisch chirurgen, stuk voor stuk keien op hun vakgebied, heel graag met je willen samenwerken. Zie je knelpunten ergens? Schiet maar, we horen ze graag. Innovatie en verbetering hebben we hoog in het vaandel. Communicatie schrijf je zelf met hoofdletters. Net als kwaliteit. Je hebt ervaring met leidinggeven in een soortgelijke functie en bent gewend te schakelen tussen management en uitvoering.

Wat krijg je van ons?

  • Kleine gespecialiseerde kliniek met korte lijnen.
  • Leidinggeven aan een leuk en professioneel team.
  • Géén avond- en weekenddiensten.
  • Een uitdagende organisatie waar de lat hoog ligt als het gaat om ontwikkeling.
  • Een marktconform salaris
  • Pensioen ondergebracht bij PFZW.
  • Een jaarcontract met optie op verlenging/vast.

Is dit jouw baan?
Mocht je nog vragen hebben over de functie dan kan je bellen of appen met Gaia Kerckhoffs, regiomanager, telefoonnummer 06-20623094 of via email: gkerckhoffs@medinova.com.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je CV met motivatie naar solliciteren@medinova.com onder vermelding van ‘Hoofd OK’.

Screening door een extern bureau van CV, diploma's, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) zal deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het sturen van een open sollicitatie

Per sollicitatie wordt beoordeeld of het bewaren van de sollicitatie nuttig is (voor zowel Medinova als voor de sollicitant). CV’s zullen vervolgens een half jaar worden bewaard in portefeuille. Na een half jaar wordt de kandidaat door de afdeling Personeelszaken benaderd of er nog behoefte is om in portefeuille te blijven.

Waar kan ik mijn open sollicitatie voor Medinova naartoe sturen?

Ook open sollicitaties kunnen direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken 

Stage lopen bij Medinova

Medinova heeft regelmatig stagiaires aan het werk; zowel in de klinieken als bij de Holding. Wanneer Medinova actief op zoek is naar een stagiair zal er een vacature open worden gesteld en zal de vacature bij de lijst vacatures komen te staan. Ook kan een open sollicitatie naar een stageplek worden gedaan.

Waar kan ik mijn stage aanvraag voor Medinova naartoe sturen?

Ook een stage aanvraag kan direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken

Solliciteer direct

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
CV *
Motivatiebrief *