Huismeester Medinova Kliniek Breda (32 uur per week)

Ben je technisch, houd je van onderhoudsklusjes en steek je graag je handen uit de mouwen? Vind je het leuk om mensen te helpen en heb je een onverwoestbaar goed humeur? Ook nog klantvriendelijk en leergierig? Kom dan snel langs om kennis te maken bij onze orthopedische kliniek in Breda!

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep van zes focusklinieken op het gebied van orthopedie en wervelkolomchirurgie, die onder verschillende merknamen werken: Medinova, NedSpine, en Orthopedium. We zijn op dit vakgebied een grote zorgaanbieder en maken deel uit van NL Healthcare Clinics. Gezamenlijk beschikken we over 34 medisch specialisten in loondienst en 300 overige collega’s. Onze klinieken staan voor kwaliteit en medische zorg op maat, kennen geen of korte wachtlijsten. Dit komt door een efficiënte en prettige manier van werken, een goede taakverdeling tussen specialisten en ondersteunende afdelingen, de afwezigheid van bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur.
Onze kliniek in Breda is op zoek naar een vrolijke huismeester, die zorgt dat op logistiek-, facilitair- en onderhoudsgebied bij onze kliniek en poli alles tiptop in orde is. Zo draag je zorg voor de veiligheid, voer je reparatiewerkzaamheden uit en beheer je de niet-medische voorraad. Tenslotte ga je fungeren als BHV-er en beheerder brandmeldinstallatie in geval van calamiteiten en schakel je hier indien nodig andere collega’s of instanties in.

Wie ben jij?
• Je hebt kennis op het gebied van logistieke, facilitaire en technische werkzaamheden op MBO-niveau,
aangevuld met een BHV-certificaat.
• Je hebt kennis van en ervaring met werktuig bouwtechnische en elektronische installaties.
• Je hebt kennis van geldende werkvoorschriften, (veiligheids-) richtlijnen en de zorgvisie van
de organisatie.
• Je hebt kennis van de VMS-eisen en weet deze toe te passen.
• Tact, hulpvaardigheid en een klantvriendelijke en servicegerichte houding zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat wij bieden
• Een professionele medische werkomgeving met een informele cultuur.
• Een veelzijdig team met leuke en gezellige collega’s.
• Cao Ziekenhuizen, schaal FG 25.
• Een contract voor onbepaalde tijd, voor 32 uur per week.
• Dagen en tijden in overeenstemming.

Is dit jouw baan?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren via solliciteren@medinova.com. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Martin van Doeveren, Regiomanager Zuid/Oost, via mvdoeveren@medinova.com.

Screening door een extern bureau van CV, diploma's, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) zal deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
CV *
Motivatiebrief *