Huismeester Medinova Kliniek Breda (32 uur per week)

Ben je technisch, houd je van onderhoudsklusjes en steek je graag je handen uit de mouwen? Vind je het leuk om mensen te helpen en heb je een onverwoestbaar goed humeur? Ook nog klantvriendelijk en leergierig? Kom dan snel langs om kennis te maken bij onze orthopedische kliniek in Breda!

Wat ga je precies doen? 
Onze kliniek in Breda is op zoek naar een vrolijke huismeester, die zorgtdat op logistiek, facilitair- en onderhoudsgebied bij onze kliniek en poli alles tiptop in orde is. Zo draag je zorg voor de veiligheid, voer je reparatiewerkzaamheden uit en beheer je de niet-medische voorraad. Tenslotte ga je fungeren als BHV-er en beheerder brandmeldinstallatie in geval van calamiteiten en schakel je hier indien nodig andere collega’s of instanties in.

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep van 5 klinieken op het gebied van orthopedie en wervelkolomchirurgie, die onder verschillende merknamen werken, namelijk Medinova (Rotterdam, Breda en Arnhem), NedSpine (Ede) en Orthopedium (Delft). Onze medisch specialisten hebben zich gespecialiseerd binnen de orthopedie en wervelkolomchirurgie. Daarom bieden wij een hoge kwaliteitsstandaard in orthopedische zorg in Nederland. Ons team bestaat uit 30 medisch specialisten en 300 overige collega’s. Binnen ons vakgebied zijn wij een grote zorgaanbieder van verzekerde zorg en zijn wij als groep onderdeel van NL Healthcare Clinics, dat per 3 januari jl. is gefuseerd met Bergman Clinics. Na een korte overgangsperiode zullen alle klinieken hun zorg aanbieden onder de naam Bergman Clinics.

Welke talenten en vaardigheden zien wij graag?

  • Je hebt kennis op het gebied van logistieke, facilitaire en technische werkzaamheden op MBO-niveau, aangevuld met een BHV-certificaat.
  • Je hebt kennis van en ervaring met werktuig bouwtechnische en elektronische installaties.
  • Je hebt kennis van geldende werkvoorschriften, (veiligheids-) richtlijnen en de zorgvisie van de organisatie.
  • Je hebt kennis van de VMS-eisen en weet deze toe te passen.
  • Tact, hulpvaardigheid en een klantvriendelijke en servicegerichte houding zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat krijg je van ons?

  • Een professionele medische werkomgeving met een informele cultuur.
  • Een veelzijdig team met leuke en gezellige collega’s.
  • Een marktconform salaris.
  • Een contract voor bepaalde tijd, voor 32 uur per week.
  • Dagen en tijden in overeenstemming.

Is dit jouw baan?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren via solliciteren@medinova.com. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Astrid Govers, Hoofd OK, via agovers@medinova.com.

Screening door een extern bureau van CV, diploma's, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) zal deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
CV *
Motivatiebrief *