Operatieassistent (voor de dag)

OPERATIEASSISTENTEN (voor de dag)

Medinova – Orthopedium
Standplaats: Delft
Dienstverband: contract
Uren per week: 18- 36 uur
Werkervaring: graag!
Opleiding: NVZ OK Assistent Chirurgie

Overdag op je best? En ook nog een enthousiaste kei die snel zijn draai weet te vinden in een professioneel OK-team? Dan zouden we jou héél graag willen spreken. Gewoon om kennis te maken of eens te sparren over het werk.

We hebben namelijk plek voor enkele leuke nieuwe collega’s op de OK. Overdag (maandag - vrijdag) zetten we met zijn allen alle zeilen bij. Kunnen we ’s avonds en in het weekeinde weer opladen… Zo werkt dat bij ons.

Nieuwsgierig naar wat het betekent om in onze hypermoderne (kleine) kliniek aan de slag te gaan? App/bel/mail ons! Eerst sfeerproeven? Natuurlijk kan dat. Maar: laat je wel horen!

Functieomschrijving
Met teamspirit weet jij exact wat we bedoelen. Je werkt soepel samen met al je collega’s op de OK, recovery, anesthesie en verpleegafdeling. Daarom zullen onze orthopedisch chirurgen, stuk voor stuk keien op hun vakgebied, heel graag met je willen samenwerken. Zie je knelpunten ergens? Schiet maar, we horen ze graag. Innovatie en verbetering hebben we hoog in het vaandel. Communicatie schrijf je zelf met hoofdletters. Net als kwaliteit.

Wat maakt Medinova / Orthopedium sterk?
Alles draait om focus, om (super)specialisatie binnen de orthopedie. Korte lijnen, hoog niveau, intensieve samenwerking. Heel prettig om in te werken. Er heerst een open sfeer waar patiënten zich welkom voelen zodra ze één stap over de drempel zetten. De koffie pruttelt er als het ware altijd…

Onze medewerkers hebben voor iedereen een luisterend oor, ook voor elkaar. Overleg is bij ons namelijk een groot goed. Met zijn allen er de schouders onder zetten en dingen voor elkaar krijgen, dát is onze mentaliteit.

De top
Medinova – Orthopedium staat hoog aangeschreven. Onze orthopeden zijn gespecialiseerd in de behandeling van alle knie-, heup- en schouderaandoeningen. Zij behoren tot de top van hun vakgebied en nemen deel aan internationale studie- en onderzoeksgroepen. In totaal werken bij Medinova – Orthopedium 30 specialisten en 300 collega’s op zes locaties: Breda, Arnhem, Ede, Rotterdam, Delft en Schiedam.

Ons aanbod

  • Géén avond- en weekenddiensten

  • Kleine gespecialiseerde kliniek met korte lijnen

  • Je gaatwerken in een leuk en professioneel team

  • Een uitdagende organisatie waar de lat hoog ligt als het gaat om ontwikkeling

  • Cao ziekenhuizen

  • Pensioen ondergebracht bij PFZW

  • Onze klinieken zijn goed bereikbaar met OV en auto. Gratis parkeren voor de deur

Solliciteren?
Hebben we je enthousiast gemaakt? Doe niet te moeilijk. Bel/mail! We hoeven niet per se een ingewikkelde sollicitatiebrief. Stuur heel simpel je CV naar solliciteren@medinova.com t.a.v. Mark Booms,onder vermelding van ‘Sollicitatie operatieassistent’ of je hebt de mogelijkheid om direct de bestanden te uploaden via onderstaand menu.

Mocht je nog vragen hebben over de functie, mail met Mark Booms, Regiomanager Noord/West a.i., mark.booms@orthopedium.nl of bel hem op 06-23663527.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.