Operatie assistent

Voor onze Kliniek Orthopedium in Delft hebben wij de volgende vacature:

Operatieassistent (36 uur p/w)

Functie-inhoud van de operatie assistent

De operatieassistent ondersteunt de orthopedisch chirurg door het assisteren, instrumenteren en omlopen bij operaties conform de protocollen en richtlijnen behorende bij diploma NVZ OK Assistent Chirurgie. De inbreng van de operatieassistent is pro-actief en draagt bij tot een efficiënt verloop van de OK.  Op de OK kennen wij alleen flexibele dagdiensten van maandag tot en met vrijdag.

Wat verwachten wij van een operatie assistent?

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde Operatieassistent, die werkt  volgens NVZ richtlijnen. Daarnaast is minimaal 2 jaar werkervaring als operatieassistent een vereiste. We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken weet. Kennis van de orthopedie is vereist . 

De belangrijkste competenties voor het adequaat vervullen van deze functie zijn:

  • Inzet: stellen van hoge eisen aan het eigen werk en daarnaar handelen.
  • Integriteit: handhaven van algemeen aanvaarde sociale en ethische normen in activiteiten die met de rol te maken hebben.
  • Discipline 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een leuk en professioneel team, binnen een dynamische omgeving. Het betreft een functie voor 36 uur per week, met in eerste instantie een jaarcontract. Voor de functie van operatieassistent bieden wij een salaris passend binnen de CAO Ziekenhuizen, schaal FG 55. 

Solliciteren naar de functie van operatie assistent

Sollicitaties kunnen worden verstuurd t.a.v. , naar Sollicitatie operatie assistent Orthopedium Zestienhoven, onder vermelding van “Sollicitatie operatieassistent Orthopedium” of je hebt de mogelijkheid om je bestanden (CV en motivatiebrief) te uploaden via onderstaand menu. 

Voor meer informatie kijk op onze site: www.orthopedium.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kunt u contact opnemen met Marielle Kappetein, Hoofd OK Kliniek Zestienhoven via mkappetein@medinova.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld voor deze vacature.

 

Solliciteer direct

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
CV *
Motivatiebrief *