Operatieassistent Medinova Kliniek Breda

Organisatieprofiel
Wij zijn een groep van 5 klinieken op het gebied van orthopedie en wervelkolomchirurgie, die onder verschillende merknamen werken, namelijk Medinova (Rotterdam, Breda en Arnhem), NedSpine (Ede) en Orthopedium (Delft). Onze medisch specialisten hebben zich gespecialiseerd binnen de orthopedie en wervelkolomchirurgie. Daarom bieden wij een hoge kwaliteitsstandaard in orthopedische zorg in Nederland. Ons team bestaat uit 30 medisch specialisten en 300 overige collega’s. Binnen ons vakgebied zijn wij een grote zorgaanbieder van verzekerde zorg en zijn wij als groep onderdeel van NL Healthcare, investeerder in de zorg.

Werken bij Medinova & NedSpine
Alles draait om focus, om (super)specialisatie binnen de orthopedie. Korte lijnen, hoog niveau, intensieve samenwerking. Wij werken in dedicated teams. Heel prettig om in te werken. Er heerst een open sfeer waar patiënten zich welkom voelen zodra ze één stap over de drempel zetten. Onze medewerkers hebben voor iedereen een luisterend oor, ook voor elkaar. Een open cultuur vinden wij belangrijk. Met zijn allen er de schouders onder zetten en dingen voor elkaar krijgen, dát is onze mentaliteit.

De vacature
Voor onze Medinova Kliniek Breda hebben wij de volgende vacature:

Operatieassistent
(27 uur per week - 0,75 FTE)

Functie-inhoud van de operatieassistent
Als operatieassistent ben je, naast de rol van instrumenterende en omloop, de rechterhand van de orthopeden en neurochirurgen. Als operatieassistent werk je conform de protocollen en richtlijnen behorende bij diploma NVZ Operatieassistent. Je inbreng is proactief en draagt bij tot een efficiënt verloop van het operatieprogramma.

Wat verwachten wij van een operatieassistent?
Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde Operatieassistent, die werkt volgens NVZ richtlijnen. Bij voorkeur heb je een specialisatie in orthopedie of ben je geïnteresseerd om hierin ingewerkt te worden. We zoeken een enthousiaste collega die van aanpakken weet en die het leuk vindt om in een gespecialiseerde kliniek en een professioneel team te werken.

De belangrijkste competenties voor het adequaat vervullen van deze functie zijn flexibiliteit, inzet en integriteit.

Wat bieden wij?
- Gespecialiseerde kliniek met korte lijnen;
- Een leuk en professioneel team;
- Informele cultuur;
- Een uitdagende organisatie waar de lat hoog ligt als het gaat om ontwikkeling en scholing;
- Geen bereikbaarheidsdiensten;
- Cao Ziekenhuizen, schaal FG 55;
- Contract van 12 maanden, met intentie om te verlengen bij goed functioneren;
- Tekenbonus van €1.000,- indien je tenminste 12 maanden in dienst blijft.

Solliciteren naar de functie van operatieassistent
Sollicitaties kunnen worden verstuurd t.a.v., Astrid Govers naar solliciteren@medinova.com onder vermelding van “Sollicitatie Operatieassistent Medinova Kliniek Breda”.
Voor meer informatie kijk op onze site: www.medinova.com. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Astrid Govers, Hoofd OK Medinova Kliniek Breda via agovers@medinova.com, 06-57491311.

Sollicitanten die een indiensttredingsaanbod krijgen, worden gescreend door CV OK. Deze screening bestaat o.a. uit de volgende onderdelen: het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren, diploma’s, werkervaring en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). We gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Het sturen van een open sollicitatie

Per sollicitatie wordt beoordeeld of het bewaren van de sollicitatie nuttig is (voor zowel Medinova als voor de sollicitant). CV’s zullen vervolgens een half jaar worden bewaard in portefeuille. Na een half jaar wordt de kandidaat door de afdeling Personeelszaken benaderd of er nog behoefte is om in portefeuille te blijven.

Waar kan ik mijn open sollicitatie voor Medinova naartoe sturen?

Ook open sollicitaties kunnen direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken 

Stage lopen bij Medinova

Medinova heeft regelmatig stagiaires aan het werk; zowel in de klinieken als bij de Holding. Wanneer Medinova actief op zoek is naar een stagiair zal er een vacature open worden gesteld en zal de vacature bij de lijst vacatures komen te staan. Ook kan een open sollicitatie naar een stageplek worden gedaan.

Waar kan ik mijn stage aanvraag voor Medinova naartoe sturen?

Ook een stage aanvraag kan direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken