Vacature orthopeed

Orthopeed heup/knie prothesiologie (fulltime)

en

Orthopeed schouder/bovenste extremiteit (fulltime)

Medinova (West-Nederland)

Door aanstaande pensionering en groei van ons aanbod zoeken wij voor onze klinieken in het westen van het land op korte termijn twee enthousiaste en ervaren orthopeden. Wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s die willen meehelpen onze kwalitatief hoogwaardige klinieken verder uit te bouwen. Wij hechten veel belang aan werken in teamverband en zoeken dan bovenal ook prettige collega’s.

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep van vijf focusklinieken op het gebied van orthopedie en wervelkolomchirurgie, die onder verschillende merknamen werken: Medinova, NedSpine, en Orthopedium. We zijn op dit vakgebied een grote zorgaanbieder en maken deel uit van NL Healthcare Clinics. Gezamenlijk beschikken we over 34 medisch specialisten en 300 overige collega’s die zorgen voor een goed georganiseerd zorgproces voor de patiënt. Onze klinieken staan voor kwaliteit en medische zorg op maat en kennen geen of korte wachtlijsten. Dit komt door een efficiënte en prettige manier van werken, een goede taakverdeling tussen specialisten en ondersteunende afdelingen, korte communicatielijnen en het gebruik van de nieuwste apparatuur.

Wat vragen wij?
- Specialisatie in heup/knie prothesiologie, dan wel in schouder/bovenste extremiteit.
- Een prettige persoonlijkheid, die gemakkelijk en graag samenwerkt in een team.
- Een specialist die goed kan luisteren en een hoge patiënttevredenheid vanzelfsprekend vindt.
- Een ondernemende orthopeed die mee kan bouwen aan onze klinieken.

Wat wij bieden
• Een professionele medische werkomgeving met een informele cultuur.
• Een veelzijdig team met leuke collega’s.
• Mogelijkheden tot innovatie, groei en ontwikkeling.
• Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is dit uw baan?
Toe aan een nieuwe uitdaging en herkent u zichzelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij u van harte uit om een CV plus motivatie te sturen aan onze directiesecretaresse Petra Kok: petra.kok@orthopedium.nl. Zij is ook te bereiken voor verdere informatie of voor het inplannen van een oriënterend gesprek (088 - 0088444 of 06 -10166188).


Screening door een extern bureau van CV, diploma's, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) zal deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Het sturen van een open sollicitatie

Per sollicitatie wordt beoordeeld of het bewaren van de sollicitatie nuttig is (voor zowel Medinova als voor de sollicitant). CV’s zullen vervolgens een half jaar worden bewaard in portefeuille. Na een half jaar wordt de kandidaat door de afdeling Personeelszaken benaderd of er nog behoefte is om in portefeuille te blijven.

Waar kan ik mijn open sollicitatie voor Medinova naartoe sturen?

Ook open sollicitaties kunnen direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken 

Stage lopen bij Medinova

Medinova heeft regelmatig stagiaires aan het werk; zowel in de klinieken als bij de Holding. Wanneer Medinova actief op zoek is naar een stagiair zal er een vacature open worden gesteld en zal de vacature bij de lijst vacatures komen te staan. Ook kan een open sollicitatie naar een stageplek worden gedaan.

Waar kan ik mijn stage aanvraag voor Medinova naartoe sturen?

Ook een stage aanvraag kan direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken