Vacature orthopeed (0,8 – 1 fte)

Door groei van ons aanbod zoeken wij voor onze kliniek in Breda per 1 oktober 2019 een enthousiaste en ervaren orthopedisch chirurg (0,8 – 1 fte). Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en ondernemende collega die wil meehelpen onze kwalitatief hoogwaardige kliniek verder uit te bouwen. Wij hechten veel belang aan werken in teamverband en zoeken dan bovenal een prettige en liefst sportieve collega.
Foto: Orthopedenteam Medinova Kliniek Breda

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep van vijf focusklinieken op het gebied van orthopedie en wervelkolomchirurgie, die onder verschillende merknamen werken: Medinova, NedSpine, en Orthopedium. We zijn op dit vakgebied een grote zorgaanbieder en maken deel uit van NL Healthcare Clinics dat op 3 januari jl. is gefuseerd met Bergman Clinics. Na een korte overgangsperiode zullen alle NLHCC- klinieken hun zorg aanbieden onder de naam Bergman Clinics.

In onze kliniek in Breda werken 6 gedreven orthopedisch chirurgen die bij elkaar alle subspecialisaties (behalve cervicale wervelkolom en hand/pols) uitoefenen.

Wat vragen wij?

  • Specialisatie in de bovenste extremiteit en/of in kniechirurgie.
  • Een prettige persoonlijkheid, die gemakkelijk en graag samenwerkt in een team.
  • Een specialist die goed kan luisteren en een hoge patiënttevredenheid vanzelfsprekend vindt.
  • Een ondernemende orthopedisch chirurg die mee kan bouwen aan onze klinieken.
  • Een wetenschappelijke basis en een volbracht fellowship/werkervaring versterkt de kandidatuur.

Wat wij bieden

  • Een professionele medische werkomgeving met een informele cultuur.
  • Een veelzijdig team met leuke collega’s.
  • Mogelijkheden tot innovatie, groei en ontwikkeling.
  • Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is dit uw baan?
Toe aan een nieuwe uitdaging en herkent u zichzelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij u van harte uit om een CV plus motivatie te sturen aan onze HR-afdeling: solliciteren@medinova.com. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Stefan Heijnen, Orthopedisch Chirurg, via sheijnen@medinova.com of 076-2019300.

Wij werken samen met Validata, zij zorgen ervoor dat uw gegevens (diploma's, werkervaring, VOG, etc) worden gecheckt voordat u bij ons aan de slag gaat.

Omdat wij graag zelf onze kandidaten werven, wordt acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld. Dank voor je begrip!

Het sturen van een open sollicitatie

Per sollicitatie wordt beoordeeld of het bewaren van de sollicitatie nuttig is (voor zowel Medinova als voor de sollicitant). CV’s zullen vervolgens een half jaar worden bewaard in portefeuille. Na een half jaar wordt de kandidaat door de afdeling Personeelszaken benaderd of er nog behoefte is om in portefeuille te blijven.

Waar kan ik mijn open sollicitatie voor Medinova naartoe sturen?

Ook open sollicitaties kunnen direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken 

Stage lopen bij Medinova

Medinova heeft regelmatig stagiaires aan het werk; zowel in de klinieken als bij de Holding. Wanneer Medinova actief op zoek is naar een stagiair zal er een vacature open worden gesteld en zal de vacature bij de lijst vacatures komen te staan. Ook kan een open sollicitatie naar een stageplek worden gedaan.

Waar kan ik mijn stage aanvraag voor Medinova naartoe sturen?

Ook een stage aanvraag kan direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken