Vacature ANIOS NedSpine/Medinova Arnhem

ANIOS Orthopedie, NedSpine Ede/Medinova Kliniek Arnhem (36 uur)

Ben jij basisarts en een enthousiaste aanpakker die snel zijn/haar draai weet te vinden in een professioneel team? Dan willen we jou héél graag spreken. Binnen kliniek Medinova Arnhem/ NedSpine Ede, onderdeel van NL Healthcare dat per 3 januari jl. gefuseerd is met Bergman Clinics, hebben we namelijk plek voor een ANIOS Orthopedie.

Wat ga je precies doen?

Je verricht als ANIOS in onze orthopedische klinieken ingrepen en behandelingen of ondersteunt de orthopedisch chirurg hierbij. Je draagt zorg voor een goede overdracht en efficiënte doorstroom op de verpleegafdeling. Je verricht wondcontroles en geeft instructie aan de verpleegafdeling met betrekking tot wondcontroles, medicatie en vragen naar aanleiding van de behandeling. Tenslotte begeleid je patiënten en geef je uitleg over de behandeling en bent eindverantwoordelijk voor de recepten en informatie die de patiënt mee naar huis krijgt.

Voor wie en waar ga je werken?

Je werkt voor NedSpine in Ede en Medinova Kliniek Arnhem, beiden gespecialiseerde orthopedische klinieken. Alles draait om focus, om (super)specialisatie binnen de orthopedie/wervelkolom chirurgie. Korte lijnen, hoog niveau, intensieve samenwerking. Er is een open sfeer waar patiënten zich welkom voelen zodra ze één stap over de drempel zetten. Onze medewerkers hebben een luisterend oor voor patiënten en ook voor elkaar. Overleg is bij ons een groot goed. Met z’n allen er de schouders onder zetten en dingen voor elkaar krijgen, dát is onze mentaliteit. Onze orthopeden en wervelkolom chirurgen zijn gespecialiseerd in de behandeling van knie, heup, voet en enkel, schouderaandoeningen en wervelkolom chirurgie.

Nu de fusie tussen Bergman Clinics en NL Healthcare (waar NedSpine en Medinova Kliniek Arnhem beiden onderdeel van zijn) rond is, hebben wij meer dan 50 vestigingen door heel Nederland, waar we planbare medische zorg bieden. Soms gaat dat om medisch noodzakelijke ingrepen, zoals het aanbrengen van een nieuwe heup en soms om esthetische ingrepen, zoals een borstvergroting. Maar, medisch noodzakelijk of esthetisch: onze patiënt staat altijd centraal. Momenteel zijn er circa 1500 medewerkers en 235 medisch specialisten werkzaam bij Bergman. Bergman kan de zorg efficiënter organiseren en zo betaalbaar en toegankelijk houden voor iedereen.

Welke talenten en vaardigheden zien wij graag?

Je bent enthousiast, communicatief vaardig, klantgericht en hebt een positieve instelling. En dat merken onze patiënten en collega’s direct. Je weet van aanpakken, je bent collegiaal en kan goed luisteren en uitleggen. Je bent minimaal een BIG-geregistreerde basisarts met enige ervaring binnen de orthopedie en vindt het geen enkel probleem om zowel in Arnhem als Ede te werken.

Wat krijg je van ons?

Wij zijn ons ervan bewust dat we onze ambities alleen kunnen realiseren door toptalent aan ons te binden. Daarom besteden we veel aandacht aan de bedrijfscultuur en aan (door)groeimogelijkheden voor medewerkers. In dat kader bieden we jou een baan met veel afwisselingen in werkzaamheden en contacten in een omgeving waar altijd wel íets gebeurt. En je krijgt ook nog:
• een marktconform salaris, passend binnen de CAO Ziekenhuizen, schaal FWG 65
• een contract voor bepaalde tijd van één jaar voor 36 uur per week, met intentie tot verlenging
• goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast? Dan kun je direct solliciteren door jouw CV en motivatiebrief te mailen naar solliciteren@medinova.com, o.v.v. ‘ANIOS NedSpine/Medinova Arnhem’. Wacht niet te lang, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Twijfel je nog of heb je een aantal vragen voordat je de knoop doorhakt? Neem dan gerust contact op met Aida Erami, Regiomanager Arnhem/Ede via a.erami@medinova.com of 06-12050115. Of K. Raissadat, Orthopedisch chirurg via k.raissadat@medinova.com tel. 06-10106504.

Wij werken samen met Validata, zij zorgen ervoor dat jouw gegevens (diploma's, werkervaring, VOG, etc) worden gecheckt voordat je bij ons aan de slag gaat.

Omdat wij graag zelf onze kandidaten werven, wordt acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld. Dank voor je begrip!

Het sturen van een open sollicitatie

Per sollicitatie wordt beoordeeld of het bewaren van de sollicitatie nuttig is (voor zowel Medinova als voor de sollicitant). CV’s zullen vervolgens een half jaar worden bewaard in portefeuille. Na een half jaar wordt de kandidaat door de afdeling Personeelszaken benaderd of er nog behoefte is om in portefeuille te blijven.

Waar kan ik mijn open sollicitatie voor Medinova naartoe sturen?

Ook open sollicitaties kunnen direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken 

Stage lopen bij Medinova

Medinova heeft regelmatig stagiaires aan het werk; zowel in de klinieken als bij de Holding. Wanneer Medinova actief op zoek is naar een stagiair zal er een vacature open worden gesteld en zal de vacature bij de lijst vacatures komen te staan. Ook kan een open sollicitatie naar een stageplek worden gedaan.

Waar kan ik mijn stage aanvraag voor Medinova naartoe sturen?

Ook een stage aanvraag kan direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken