Vacature basisarts/ANIOS

Basisarts/ANIOS Orthopedie, Medinova Rotterdam (36 uur)

Heb jij een passie voor orthopedie? En ben jij ook nog een enthousiaste aanpakker die snel zijn/haar draai weet te vinden in een professioneel team? Dan willen we jou héél graag spreken. Binnen Medinova Kliniek Zestienhoven hebben we namelijk plek voor een Basisarts/ANIOS. Van maandag tot vrijdag zetten we overdag met z’n allen alle zeilen bij. Kunnen we 's avonds en in het weekeinde weer opladen. Zo werkt dat bij ons!

Wie ben jij?
• Je bent minimaal BIG-geregistreerd basisarts, met enige ervaring binnen de orthopedie.
• Je weet van aanpakken, je bent collegiaal en kan goed luisteren en uitleggen.
• Je bent beschikbaar om te werken op verschillende locaties (Rotterdam/Capelle aan den IJssel).

Wat ga je doen?
• Je verricht ingrepen en behandelingen of ondersteunt de orthopedisch chirurg hierbij.
• Je draagt zorg voor een goede overdracht en efficiënte doorstroom op de verpleegafdeling.
• Je verricht wondcontroles en geeft instructie aan de verpleegafdeling met betrekking tot wondcontroles, medicatie en vragen naar aanleiding van de behandeling.
• Je begeleidt patiënten en geeft uitleg over de behandeling en bent eindverantwoordelijk voor de recepten en informatie die de patiënt mee naar huis krijgt.

Wie zijn wij?
Alles draait om focus, om (super)specialisatie binnen de orthopedie. Korte lijnen, hoog niveau, intensieve samenwerking. Er heerst een open sfeer waar patiënten zich welkom voelen zodra ze één stap over de drempel zetten.
Onze medewerkers hebben voor iedereen een luisterend oor, ook voor elkaar. Overleg is bij ons namelijk een groot goed. Met zijn allen er de schouders onder zetten en dingen voor elkaar krijgen, dát is onze mentaliteit. Medinova Kliniek Zestienhoven staat hoog aangeschreven. Onze orthopeden zijn gespecialiseerd in de behandeling van voet-, knie-, heup- en schouderaandoeningen. Zij behoren tot de top van hun vakgebied en nemen deel aan internationale studie- en onderzoeksgroepen.
De kliniek maakt deel uit van het Bewegingsplatform van NL Healthcare Clinics. In totaal werken hier 30 specialisten en ruim 300 collega’s bij vijf klinieken.

Wat bieden wij?
• Werken in een informele en professionele organisatie, met korte lijnen en platte structuur.
• Dynamische en uitdagende werkomgeving, waar de patiënt centraal staat.
• Een functie voor 36 uur per week, met in eerste instantie een jaarcontract.
• Een salaris passend binnen de CAO Ziekenhuizen, schaal FG 65.

Is dit jouw baan?
Mocht je nog vragen hebben over de functie, mail of bel dan met Gaia Kerckhoffs, Regiomanager via gkerckhoffs@medinova.com of 06-2062 3094.
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je CV met motivatie naar solliciteren@medinova.com onder vermelding van ‘Basisarts/ANIOS Rotterdam’.

Screening door een extern bureau van CV, diploma's, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) zal deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Het sturen van een open sollicitatie

Per sollicitatie wordt beoordeeld of het bewaren van de sollicitatie nuttig is (voor zowel Medinova als voor de sollicitant). CV’s zullen vervolgens een half jaar worden bewaard in portefeuille. Na een half jaar wordt de kandidaat door de afdeling Personeelszaken benaderd of er nog behoefte is om in portefeuille te blijven.

Waar kan ik mijn open sollicitatie voor Medinova naartoe sturen?

Ook open sollicitaties kunnen direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken 

Stage lopen bij Medinova

Medinova heeft regelmatig stagiaires aan het werk; zowel in de klinieken als bij de Holding. Wanneer Medinova actief op zoek is naar een stagiair zal er een vacature open worden gesteld en zal de vacature bij de lijst vacatures komen te staan. Ook kan een open sollicitatie naar een stageplek worden gedaan.

Waar kan ik mijn stage aanvraag voor Medinova naartoe sturen?

Ook een stage aanvraag kan direct via de Medinova website worden verstuurd (zie onderstaand formulier) of per mail worden verzonden naar de afdeling Personeelszaken

Solliciteer direct

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
CV *
Motivatiebrief *