Verwijzers

Informatie voor verwijzers

Dit gedeelte van de Medinova website biedt informatie die specifiek bedoeld is voor professionals. Op deze manier proberen wij huisartsen, fysiotherapeuten, bedrijfsartsen, podotherapeuten, specialisten, verzekeraars en overige relaties zo goed mogelijk te informeren over de ontwikkelingen binnen onze klinieken.

Medinova Magazine

Medinova MagazineKijk binnen bij Medinova. Maak kennis met onze specialisten. Ontdek ervaringen van onze patiënten. Kortom: bekijk ons online magazine en maak kennis met Medinova.

Heeft u suggesties of aanvullingen voor dit gedeelte van onze website, laat het ons dan weten »

 

 

Contactgegevens relatiemanager

Wilt u meer informatie over Medinova , heeft u niet-patiëntgerelateerde vragen, wilt u zich aanmelden voor een nascholingsavond, meekijken op de OK of een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met Annelieke Bergman, onze relatiemanager.

Haar contactgegevens:

Annelieke Bergman
T 06 - 51 00 55 23
E a.bergman@nlhcc.nl

 

Daarom verwijzen naar de Medinova klinieken!

Wanneer u uw cliënt niet verder kunt behandelen, gaat u op zoek naar een goede orthopedisch of neurochirurg. De keuze is enorm, dus waarom zou u kiezen voor één van de klinieken van Medinova? We hebben de redenen voor u op een rijtje gezet:

Kwaliteit en veiligheid staan bij Medinova centraal

Kwaliteit en veiligheid staan bij de klinieken van Medinova hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te waarborgen is Medinova ISO-gecertificeerd. Lees meer over de kwaliteit en keurmerken van Medinova »

Wij hebben snelle toegangstijden

In de Medinova klinieken kan uw cliënt op zeer korte termijn terecht en wordt uw cliënt ook, indien nodig, op korte termijn behandeld. Dat kan door een combinatie van een efficiënte manier van werken, een goede taakverdeling tussen specialisten en ondersteunend personeel, geen bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur. Wij zijn eerlijk en open over onze toegangstijden; we publiceren ze maandelijks op onze website »

Wij werken samen met sterke partijen

Om onze zorg voor uw cliënten zo eenvoudig mogelijk te maken, is Medinova een aantal strategische samenwerkingsverbanden aangegaan met bijvoorbeeld verschillende MRI-centra, organisaties die zich hebben toegelegd op re-integratie, verzuim en interventie en ziekenhuizen. Lees hier meer over de partijen waarmee Medinova nauw samenwerkt »

Persoonlijke zorg

Omdat wij niet willen dat uw cliënt zijn verhaal tien keer opnieuw moet vertellen, zorgen wij ervoor dat hij het hele traject door dezelfde specialist wordt behandeld. Persoonlijke zorg noemen wij dat.

De verzekeraar vergoedt

Medinova heeft met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt over wachtlijstbemiddeling en vergoeding van behandelingen. De behandelingen die binnen de basisverzekering vallen, worden bij Medinova 100% vergoed. Lees meer over de afspraken die Medinova heeft gemaakt met zorgverzekeraars »

Tevreden cliënten

Uiteraard zeggen wij van onszelf dat wij goed zijn, maar wij vragen dit ook aan al onze cliënten door middel van een enquête. Na hun behandeling krijgen zij van ons een enquête thuisgestuurd waarop ze aan kunnen geven wat ze van onze dienstverlening vonden en op welke punten we die eventueel zouden kunnen verbeteren. 

Ons zorgaanbod staat in ZorgDomein

Om het verwijsproces zo eenvoudig mogelijk te maken voor u, werken de klinieken van Medinova samen met de digitale verwijsapplicatie ZorgDomein. Met ZorgDomein kunt u uw patiënt bij ons aanmelden en de verwijsbrief automatisch en veilig digitaal verzenden.