Fysiotherapeuten

Medinova heeft een groot netwerk met fysiotherapeuten dat belangrijk is voor tijdens het revalidatietraject van de door ons geopereerde cliënten. Interactie vinden wij belangrijk, daarom organiseren wij regelmatig evenementen om deze interactie te verhogen.

Geaccrediteerde bijscholingsavonden

Elke maand worden er in alle Medinova klinieken geaccrediteerde bijscholingsavonden georganiseerd. Per behandeling wordt een presentatie gegeven, soms in combinatie met live surgery. Per avond zijn 2 of 3 accreditatiepunten te verdienen. Wilt u zelf meebepalen over werlke onderwerpen de avonden worden gegeven, vul dan hier het voorkeursformulier in »

Bijwonen operatie

U krijgt wellicht van uw cliënt wel te horen hoe de operatiekamers in de Medinova klinieken eruit zien, maar wellicht bent u zelf ook benieuwd hoe deze eruit zien en hoe een operatie in zijn werk gaat.

Lijkt het u leuk een keer een operatie bij te wonen? Laat ons het via deze mail weten. Geef in uw mail uw voorkeur aan van het soort operatie dat u bij zou willen wonen.

Nieuwsbrief specifiek voor fysiotherapeuten

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij de Medinova klinieken,meldt u dan nu aan voor de nieuwsbrief die speciaal gericht is aan fysiotherapeuten »

Revalidatieprotocollen

Na een operatie is het belangrijk dat cliënten de juiste begeleiding krijgen en onder begeleiding van hun fysiotherapeut de juiste oefeningen doen. Om ervoor te zorgen dat cliënten de juiste oefeningen doen, hebben de specialisten van Medinova, samen met de fysiotherapeuten, revalidatieprotocollen geschreven. Hieronder zijn deze protocollen per behandeling te downloaden als PDF document.

Knie

Schouder

Rug

Heup

Informatiepakket fysiotherapeuten

Uw cliënten verdienen de beste zorg. Wanneer uw cliënt een blessure heeft die door middel van rust of fysiotherapie niet te behandelen is, zult u uw cliënt doorverwijzen naar de beste orthopeed of neurochirurg. Om deze keuze makkelijk te maken hebben wij een informatiepakket samengesteld.

Het informatiepakket bestaat uit een poster en een flyer. In de flyer wordt uitgelegd met welke aandoeningen uw cliënten terecht kunnen in de Medinova klinieken, waarom ze zouden kunnen kiezen voor de Medinova klinieken en hoe ze contact met ons kunnen opnemen voor een afspraak.

Bij de poster kunt u kiezen uit de formaten A3 (27,9 cm breed, 42 cm hoog) en A2 (42 cm breed, 59,4 cm hoog).

In onderstaand formulier kunt u aangeven hoeveel flyers en hoeveel posters van welk formaat u zou willen bestellen voor uw praktijk.

Naam praktijk
t.a.v.
Adres
Postcode
Woonplaats
Aantal flyers
Formaat poster
Aantal posters
E-mailadres *

Onderwerpen bijscholingsavonden

Regelmatig organiseren wij in onze klinieken geaccrediteerde bijscholingsavonden, speciaal voor u als huisarts. Om ervoor te zorgen dat ons aanbod goed aansluit op uw behoefte, willen wij u vragen om aan te geven welke onderwerpen u het meeste interesseren. Wij zullen ons bijscholingsprogramma voor 2016 hier zoveel mogelijk op afstellen.

Naam praktijk
Naam contactpersoon
Plaats praktijk
E-mailadres praktijk *
Voorkeur kliniek
Voorkeur onderwerp
Geef duidelijk het onderwerp aan, denk hierbij aan bijvoorbeeld voorste kruisband letsel, knieprothese, schouderletsel etc.
Overige opmerkingen